Om oss

Välkommen till vår hemsida. Tillhör ni de som älskar djur och är nyfiken på de farliga djuren och lära dig om hur de lever så har ni kommit rätt. Här har vi listat några av de akvarium som blivit mycket populära bland besökarna. En del lite mindre men även de största som finns i världen.

Ni får möta olika hajar, sköldpaddor, pingviner, delfiner, späckhuggare och andra djurarter som tillhör havet. Kräldjur, krokodiler och spindlar. Här finns det mesta. Ni får ta del av lite fakta och information om vad som finns att titta på i de olika akvarierna. Det kan vara intressant att veta hur mycket vatten en tank innehåller. På så sätt får man en bild framför sig om hur mycket vatten det är eller hur stor en tank är i diameter till exempel. Det är inga små tankar för en del ska rymma fler än 10 valhajar.

En del djurarter känner ni kanske igen men vi lovar er att ni får möta mängder med djurarter ni inte ens visste om att de fanns. Skulle ni besöka något av dessa akvarium så garanterar vi er en heldagsupplevelse som ni sent kommer att glömma. Ta med kameran och fäst dina minnen på papper.

På en del akvarium får man möta djuret öga mot öga i deras öppna värld ovanför vattenytan. Klappa en delfin på huvudet till exempel. Eller varför inte vara med och titta på showerna som visas för att få kunna se dem göra det som de är bra på: att underhålla publiken!